fredag 24 december 2010

God Jul


God jul, kära bloggläsare!

Detta är inte en dag att tänka på pengar, säger han som täker på dem alldeles för ofta och mycket. Hoppas istället att ni har det trevligt på annat håll.

Något som är roligt för mig är att sedan förra julen har intresset för min blogg ökat exponentiellt och den har idag runt 20 000 besökare i månaden, vilket är mycket mer än jag hoppades på när jag började skriva för drygt ett och ett halvt år sedan.

Jag återkommer på annandagen med inlägg och kommer sedan förhoppningsvis att ha tid att skriva en hel del under resten av min ledighet.

Jag hoppas att ni alla har det bra och får en tid av avkoppling med nära och kära, var ni än befinner er. Det sista säger jag eftersom bloggen trevlig nog läses i alla världsdelar just nu.

Ha inte dåligt samvete för att ni inte arbetar! Glöm inte Peter Lynchs (historiens bäste fondförvaltare) slutord när han vid 50 års ålder valde att pensionera sig: "Ingen har hittills på sin dödsbädd ångrat att han inte tillbringade mer tid på kontoret".

Kommer just att tänka på att man kan filosofera vidare på detta... Hur många tänker "jag borde inte ha tillbringat så mycket tid med barnen"? Eller "jag borde ha åkt på färre och kortare semesterresor"? Eller "jag borde inte ha ha hälsat på farmor så ofta medan hon levde"?

3 kommentarer:

 1. Detsamma till dig!
  Läser din blogg med stort intresse, thanx!

  SvaraRadera
 2. Jag läser din blogg varje dag och rekomenderar din "Generella Boktips" till vänner.
  Tacka för dig!
  God Jul och Gott Nytt År!

  SvaraRadera