Mina föredrag


Jag håller föredrag om investeringsteori och annat relaterat till investeringar. Priset för ett föredrag på ung. en timme med efterföljande frågestund är 2400 kr plus moms. Vid resor utanför Mälardalsregionen tillkommer reskostnad till självkostnadspris.

Jag håller, i mån av tid, även föredrag kostnadsfritt för ideella föreningar vars syfte är att utbilda sina medlemmar i sparande och investeringar.

Föredrag:


Mentala hinder mot att lyckas med aktier- Du är din egen värsta fiende.Går igenom mentala fallgropar och hur vi som är skapade för ett liv på savannen är illa rustade för att investera samt, förstås, hur man övervinner dessa hinder.

-------------------Fokuserad värdeinvestering
Jag har tagit fram en investeringsmetodik som jag kallar fokuserad värdeinvestering. Detta föredrag går med exempel ur verkligheten igenom värdeinvestering och dessa applicering  på denna metodik. Föredraget avslutas med aktuella aktietips.


-------------------

Starka varumärken och produkter och deras betydelse för lyckad värdeinvesteringFöredraget går igenom hur man identifierar företag och produkter som står emot konkurrensen och hur man använder denna kunskap för att hitta långsiktiga kursvinnare. Rikliga exempel ges från min 30-årliga investeringsbana. Föredraget avslutas med aktuella aktietips.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar