måndag 2 januari 2012

Regler för kommentering

.
Från och med onsdag denna vecka kommer man endast att kunna kommentera bloggen i inloggat läge, dvs som medlem hos Google, LiveJournal, WordPress, TypePad, AIM eller OpenID. Dessa är de inloggningsmöjligheter som Blogger/Google håller med och alltså ingenting som jag har valt ut. Om man inte har något konto är det mycket enkelt och tar bara någon minut att skaffa ett på samtliga dessa tjänster, inte minst Google.

Anledningen till att jag inte längre vill ha helt anonyma kommentarer (användarnamn på t.ex. Google är ju heller inte direkt avslöjande av ens verkliga namn) är förstås att försöka höja nivån på debatten och inte minst att slippa alla dessa helt anonyma inlägg som bara förvirrar "Anonym 22:26:..." osv.

Förhoppningsvis blir det då lite mindre av korta och ibland hånfulla kommentarer utan motivering och mer av den typ av diskussion som finns på Twitter och liknande ställen där man visserligen inte måste uppge sitt verkliga namn, men i alla fall måste stå för det man säger med det namn man valt att använda på Nätet.

Länk till kommenteringsreglerna finns här.


.

3 kommentarer:

 1. Hur många unika besökare hade du 2011?

  SvaraRadera
 2. 32 002 unika besökare
  167 250 besök totalt
  255 253 sidvisnngar
  82 % återkommande besök

  SvaraRadera
 3. säkert ngt för dig...

  http://vimeo.com/32333102

  SvaraRadera