onsdag 26 juli 2017

LVMH- ett av Europas bästa företag


Kvällens H1-rapport från LVMH (man lämnar bara fullständig rapport en gång i halvåret) var en skönhetsupplevelse även för oss trogna aktieägare som är rätt vana nu vid fina rapporter. Organisk tillväxt på 12 % och vinstökning på 24 % talar sitt eget tydliga språk. 

Rapporten var utan undantag urstark och den som ännu inte har förstått hur gediget familjen Arnaults bygge är borde tänka om nu. Man växer över hela världen och inom samtliga segment. 
Louis Vuitton-delen (i princip "Fashion and leather goods") var extra stark med 17 % omsättningsökning och, liksom i övrigt dubbelt så hög  vinstökning på 34 %. 

Detta är ett bolag som i sin äldsta del går tillbaka till 1500-talet är ett företag att älska och äga i decennier framöver. 


1 kommentar:

 1. Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2 Lotteri stavning
  3 Om du inte kan uppfylla din partner
  4 viktminskning stavning
  5 Skilsmässa stavning
  6 marknadsföring på kontor
  7 Få pengarna tillbaka
  8 Graviditet stava för att bli gravid baby
  9 kärleksspell
  10 äktenskapsengagemang och så många fler
  11 pengar stavning / lycka till stavning

  SvaraRadera