fredag 14 september 2018

Aktieägarresa till Hernö Gin


DET FINNS BILJETTER KVAR FÖR DEN SOM SKYNDAR SIG ATT ANMÄLA SIG! Man måste inte vara aktieägare för att följa med. 

Som tidigare meddelats arrangerar jag en aktieägarresa till och i samarbete med Hernö Gin den 21 oktober. Det blir en heldag minst sagt där vi som investerat i detta fina företag kommer att få träffa ledningen och ställa frågor, gå rundvandring och avsluta med provsmakning av deras underbara drycker.Söndagen den 21 oktober

Program (alla tider utom avfärden är cirkatider, OBS: kontrollera innan Dagen D här på bloggen om det blivit förändringar i programmet):

07:45 Samling vid bussen för avprickning, vid Stockholms C, exakt plats kommer att meddelas här på bloggen i god tid före.

8:00 (exakt!) Bussen avgår från Stockholms C.

12:00 lunch på någon vägkrog som busschauffören väljer- denna ingår INTE i biljettpriset.

14:00 Anländer vi till Dala.

Välkomstdrink- "World's Best Gin and Tonic".

Rundvandring och förklaring av tillverkningsprocessen m.m.

Frågestund med VD Jon Hillgren, CFO Mathias Sahlman m.fl.

Provsmakning och frågestund där vi får lära oss mer om ginets historia, Hernös utmärkelser osv.

16:30 Bussen går mot Stockholm

18:00 Middag- ingår heller inte i biljettpriset.

Efter 21:00 Tillbaka i huvudstaden.Frågor till ledningen

Skicka dina frågor till mig på lars.magnus.andersson@bredband.net senast den 12 oktober så vidarebefordrar jag dessa till VD för att öka möjligheten till få så bra svar som möjligt. Naturligtvis kommer det att vara möjligt att ställa spontana frågor på plats, men enda sättet att garantera svar på mer detaljerade frågor är att anmäla dessa i förväg så ledningen kan förbereda sig. 

Anmälan

Anmälan sker endast genom inbetalning av 970 kr till mig personligen (Magnus Andersson) via Swish till (borttaget nu)  skriv din mejladress i meddelandefältet (namn och mobilnummer kommer ju automatiskt med betalningen).

Antalet platser är begränsat och jag kommer att meddela här i detta blogginlägg om platserna tar slut. 

Med andra ord, står det ingenting om att platserna har tagit slut här kan du fortfarande anmäla dig genom att betala. Skulle du betala precis när det blir fullt så skickar jag förstås tillbaka pengarna utan dröjsmål.

Boende i närområdet som ordnar sin transport själva är förstås också välkomna och anmäler sig på lars.magnus.andersson@bredband.net senast den 15 oktober, betalning 250 kr sker på plats senast kl. 14:00.


Övrigt:

Abonnerad buss har valts av bekvämlighetsskäl, för att det blir roligare och mer socialt samt för att det blir 400-500 kr billigare per person jämfört med tågbiljett och del i taxi t.o.r.

Resa och hela programmet i Dala är vad som ingår i biljettpriset (970 kr).

Skulle uppslutningen, mot all förmodan med tanke på intresset hittills, inte bli tillräcklig för att betala en buss kommer taxiresa att arrangeras från Härnösands station som möter tåget söderifrån och var och en får köpa tågbiljett själv. Återbetalning sker då förstås för "bussbiljetten".

Ingen återbetalning vid sjukdom etc. Skulle resan ställas in betalas förstås 100 % tillbaka utan dröjsmål. Försök att hitta en ersättare om du skulle få förhinder.

Upplockning längs E4 kanske kan bli möjligt, men kan inte garanteras, mejla mig innan du betalar så ska jag kolla med bussbolaget. Priset blir i så fall förstås detsamma.

Anledningen att jag väljer att göra anmälan genom betalning är att jag inte vill jaga betalningar och, förstås, inte riskera att sitta med kostnaden för bussen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar